Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Cserta Gábor

+36-30-4-183-183
hello@csertagabor.com

fb In

Kiállítás az MVM székházban

“Az MVM Zrt. Szentendrei úti székházának Galériájában október 8-tól az MVM Sportegyesület fotókiállítása tekinthető meg Cserta Gábor fotóiból. A Kiállítás keretében Berecz Zsombor olimpikon vitorlázó, az MVM Sportegyesület igazolt versenyzőjének idei sikeres világbajnoki szereplését bemutató fotósorozat, valamint az MVM Sportegyesület által rendezett idei vitorlás versenyekről készített pillanatképek kerülnek bemutatásra.

A fotókiállítás megnyitójára 2014. október 8-án került sor az MVM Zrt. székházában.

A megnyitó ünnepség díszvendége Berecz Zsombor volt, aki a szeptember 22-én zárult Santanderi ISAF Vitorlás Világbajnokság keretében hazánk második sportolójaként megszerezte a 2016-os Riói Olimpiára szóló indulási jogot.

A megnyitót megtisztelte jelenlétével Holczhauser András, a Magyar Vitorlás Szövetség főtitkára, Szekeres László, a Hajó Magazin főszerkesztője, továbbá Cserta Gábor, a kiállított fotók készítője, valamint Zsombi támogatóinak, szponzorainak képviselői is.

Az MVM Zrt., mint az MVM SE olimpiai programjának és vitorlás versenyeinek kiemelt támogatója nevében Fluck Benedek humán erőforrás vezérigazgató-helyettes, sokszoros Kalóz bajnok és elismert vitorlás versenyrendező mondott beszédet, amelyben többek között a tehetségek támogatásának fontosságát hangsúlyozta.

Az MVM Sportegyesület nevében Dr. Ugron Gáspár Gábor elnökhelyettes, a Vitorlás Szakosztály vezetője köszöntötte Zsombit és szólt elismerően Zsombi egész éves munkájáról, valamint adott tájékoztatást az MVM SE versenyvitorlázás és utánpótlás-nevelés érdekében kifejtett tevékenységéről.

Holczhauser András a Magyar Vitorlás Szövetség nevében fejezte ki elismerését Zsombi és az MVM SE által felvállalt feladatok kapcsán. A Magyar Vitorlás Szövetség is nagymértékben hozzájárul Zsombi felkészülési programjának támogatásához.

Az esemény részeként Berecz Zsombi versenyhajója is kiállításra került az MVM Zrt. aulájában, amellyel idei évi versenyein indult és amellyel az olimpiai kvótát megszerezte. A hajó nagy érdeklődést váltott ki az érdeklődők körében.

A megnyitót követően lehetőség nyílt egy kötetlen beszélgetésre is.

A fotókiállítás előkészítésében az MVM Zrt. Kommunikációs Igazgatósága nyújtott segítséget, akiknek az MVM SE ezúton is köszöni a közreműködést.”

forrás: http://www.mvmse.hu/VitorlasSzakosztaly/